Maatwerk softwareMaatwerk software is software die speciaal voor u ontworpen en ontwikkeld is en meegroeit met de veranderingen in uw organisatie. Het bevat de functies die u als organisatie gebruikt en werkt op de manier zoals u dit wenst.

JR-soft heeft veel ervaring met het ontwikkelen van maatwerk software. We beschikken over verschillende modules die voor klanten zijn ontwikkeld. Het is dus niet zo dat voor elk project het wiel opnieuw uitgevonden moet worden. De modules kunnen vaak met een aanpassing geschikt gemaakt worden voor toepassing binnen uw bedrijf.

Een misvatting is dat maatwerk software duurder is dan standaard software. Alleen de functies die u gebruikt worden namelijk ontwikkeld. Verder zal de invoering in uw organisatie natuurlijker en sneller verlopen omdat medewerkers al bekend zijn met termen en werkprocessen die in de software zijn opgenomen.

Door onze kennis en ervaring te combineren met uw werkwijze kunnen we een systeem ontwikkelen waarmee u een voorsprong creëert op uw collega-bedrijven. Ook kunt u sneller inspelen op veranderingen.

Een werkend systeem is een must maar het kan natuurlijk voorkomen dat u er even niet alleen uitkomt. Dan is ondersteuning maar een telefoontje verwijderd. Vaak kan de medewerker die het systeem heeft ontwikkeld u direct op weg helpen. Korte lijnen dus.


Maatwerk voorbeelden


Geen dubbele invoer van gegevens

Niets zo vervelend als het telkens opnieuw invoeren van (bijna) dezelfde gegevens. Naast dat het niet leuk is vergroot het ook de kans op fouten. Een geautomatiseerd systeem zal de invoer van gegevens tot een minimum beperken.

Koppelen van systemen

Als dubbel invoeren van gegevens zo vervelend is, waarom vindt de uitwisseling van informatie met productiemachines, leveranciers en klanten dan nog vaak plaats via papieren documenten en pdf’s? Vaak is uw eigen systeem te koppelen aan machines zoals lasersnijmachines en systemen van transporteurs en leveranciers. Doorlooptijden kunnen door een koppeling korter worden en de kans op fouten neemt af.